Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Kubrick ha acollit el documental Simfonia per un món nou de Roger Subirana i Jordi Llompart

El film musical ha estat coproduït pel periodista i director Jordi Llompart i el compositor vilafranquí Roger Subirana.

L’obra audiovisual d’art documental, presentada pel periodista Àlex Santamaria, porta l’espectador a viure un viatge pel planeta de la mà d’imatges impressionants i d’una banda sonora commovedora, sense narració en off. Roger Subirana explica com va ser el procés de creació.

L’obra ha obtingut diversos reconeixements de la crítica especialitzada i vol ser un punt de trobada i reflexió. Per aquest motiu van entervenir a l’acte el naturalista i divulgador científic Xavier Bayer i la psicòloga Xènia Bermúdez que van analitzar el món actual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: