Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nova convocatòria d’Impuls pel territori de la Fundació Pinnae, dotada amb 300.000€

La Fundació Pinnae obre la quarta edició de la seva convocatòria de projectes d’Impuls pel territori amb una dotació econòmica de 300.000€

Impuls pel territori va destinat a projectes de suport a les persones i col·lectius de la Vegueria del Penedès i té l’objectiu de donar resposta als reptes socials de la nostra societat, alineats amb l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, referent als Objectius pel Desenvolupament Sostenible. Com a novetat, aquest any la convocatòria atendrà projectes d’àmbit cultural, artístic, mediambiental i/o esportiu, a més a més de les de caire social i sempre amb una clara finalitat de cohesió, integració, impacte social i intercultural.

Després que l’any passat no es pogués tirar endavant la convocatòria, enguany es recupera la dotació econòmica de l’anterior edició. Serà de 300.000 euros.

Martí Solé, president de la Fundació Pinnae, ha destacat la importància de la convocatòria en l’actual context i que donarà resposta a l’augment de necessitats de la societat passada la crisi financera i la pandèmia del coronavirus.

La convocatòria 2022, amb la voluntat de donar una major cobertura a les entitats de tot tipus del territori i facilitar la presentació dels projectes, continua la divisió en dues modalitats de presentació: Modalitat A per a suport a projectes fins a 6.000 euros i Modalitat B per a suport a projectes des de 6.001 fins a 15.000 euros.

Per altra banda, Joan Melero, director de la Fundació Pinnae, ha destacat l’obertura de la convocatòria a d’altres iniciatives a part de les socials que fins ara atenia la convocatòria, com són les activitats culturals i artístiques, mediambientals i esportives, sempre amb una vessant social.

En la roda de premsa també ha intervingut Ariadna Ramis, Coordinadora d’avaluacions de convocatòries de la Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés que ha destacat el rigor i transparència que aporta l’avaluació que es farà en base als criteris indicats a les bases i que s’ajusten al Codi Ètic de la Fundació Pinnae.

Les sol·licituds es podran presentar fins al 18 de maig del 2022. Les bases i formularis de presentació es poden descarregar a través del web www.pinnae.cat/convocatories.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: