Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mossos i el Policia Nacional detenen un clan familiar que venien drogues en locals al Garraf

Els Mossos d’Esquadra conjuntament amb agents del Cos Nacional de Policia van detenir el divendres passat, set homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

La investigació es va iniciar quan es va tenir coneixement que en dos establiments comercials oberts al públic, de Sant Pere de Ribes, es venien substàncies estupefaents. Els agents van esbrinar que el principal investigat havia retornat a l’activitat delictiva de la venda de substàncies estupefaents, concretament cocaïna, haixix i marihuana, a consumidors finals. Cal esmentar que la venda de les drogues es realitzava en un supermercat, un bar i un gimnàs de Sant Pere de Ribes. L’investigat era coneixedor de les pràctiques policials i dificultava la investigació. Tot i així, es va aconseguir identificar part dels seus proveïdors, ubicats a Martorell i Vilafranca. El 22 d’abril es va realitzar la fase final de la investigació amb onze registres en els domicilis dels investigats i els establiments comercials on es desenvolupava l’activitat delinqüencial situats als municipis de Martorell, Sant Pere de Ribes i Vilafranca. Finalment, es va detenir set persones per la comissió d’un delicte continuat contra la salut pública i es van denunciar set persones més per situació irregular al país. Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar l’ingrés a presó de quatre dels detinguts. La resta van quedar en llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: