Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament ofereix cursos d’informàtica per a gent gran centrats en l’administració digital

Ja fa algunes setmanes que els casals de la gent gran de Vilafranca estan fent cursos de formació per ajudar a millorar la capacitació digital d’aquest col·lectiu de persones.

Per tal de conèixer de primera mà l’evolució d’aquests cursos i el seu funcionament, el regidor de Drets Socials, Ramon Zaballa, remarcava que no es tracta només de fer cursos d’informàtica. La voluntat és impulsar la capacitació digital d’aquestes persones sobre tot a l’hora per exemple de relacionar-se amb l’administració.

De moment els cursos s’han estat fent tant al casal de la gent gran del Tívoli com el de l’Espirall, i la voluntat és ben aviat poder portar aquesta formació fora de Vilafranca per fer un curs més intensiu en algun municipi de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: