Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La 23èna ‘Mostractiva’ de la gent gran de l’Alt Penedès reuneix 300 persones a Torrelles

La 23èna ‘Mostractiva’ de la gent gran de l’Alt Penedès reuneix 300 persones a Torrelles

En aquesta edició de la mostra hi han participat persones de 18 municipis de l’Alt Penedès i s’hi han exposat 100 peces que durant el cap de setmana es van poder veure a Torrelles.

El passat 28 de setembre es va celebrar al Casal Torrellenc de l’entrega de premis de la XXIII MOSTRACTIVA de la Gent Gran de l’Alt Penedès. Aquest esdeveniment l’organitza anualment el Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès, amb el suport del Servei de Benestar Social del Consell Comarcal i de l’ajuntament i el casal de gent gran amfitrions.

L’acte va començar amb la visita a la Mostra de Manualitats dels Casals de la Gent Gran de l’Alt Penedès, instal·lada al Casal de la Gent Gran de Torrelles de Foix.

Aquest any, també hi havia una mostra d’entitats d’interès per a la gent gran com ara l’Associació pel Dret a Morir Dignament, Creu Roja, Mossos d’Esquadra i Bombers, i el Servei de Mediació, l’equip de treballadors familiars i els professionals dels Serveis Socials del Consell Comarcal.

Després de visitar l’exposició, els assistents es van traslladar al Casal Torrellenc, on es van fer els parlaments de les diferents autoritats i es van lliurar els premis als guardonats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: