Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La WBS ofereix la 7a edició del Postgrau interuniversitari en Gestió d’empreses vitivinícoles

El sector vitivinícola, cada vegada més, demanda personal qualificat per gestionar adequadament les seves empreses, enfrontades a un entorn altament competitiu i una economia globalitzada.

La setena edició del Postgrau interuniversitari en Gestió d’empreses vitivinícoles que ofereix la Wine Business School, amb la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de Vic, vol professionalitzar el sector, tot oferint una formació eminentment pràctica i centrada en la millora de la gestió empresarial: internacionalització, recerca de nous mercats i innovació. Tot plegat des del doble vessant de la gestió i la viticultura.

El postgrau va adreçat a titulats universitaris i professionals amb experiència en el sector vitivinícola que vulguin aprofundir els seus coneixements i potenciar les seves habilitats directives, així com persones emprenedores que volen preparar-se per incorporar-se professionalment al sector vitivinícola.

Els detalls del Postgrau es poden consultar a la pàgina web de la Wine Business School.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: