Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Mancomunitat Penedès-Garraf vetlla pel compliment dels serveis mínims establerts a la vaga

La vaga afecta a 23 municipis i s’han establert un serveis mínims, tenint en compte la convivència del dret a vaga i el dret dels ciutadans a tenir aquest servei essencial en l’actual context sanitari

El Departament de Treball i Empresa ha fixat que en els entorns dels centres sanitaris i d’assistència, dels centres d’ensenyament o casals d’infants amb servei de menjador, així com dels mercats municipals, es mantingui el servei habitual de recollida d’escombraries, tant en la fracció orgànica, com en el rebuig i les recollides selectives.
En aquells municipis en que la recollida és de sis o set dies a la setmana es realitzarà la recollida de la fracció orgànica i de rebuig cada 48 hores. En els municipis que tenen una periodicitat inferior de recollida es garantirà el 50% del seu servei habitual. Pel que fa a la recollida selectiva de les fraccions de paper/cartró, vidre i envasos, en termes generals, es realitzarà al 50% del servei habitual. Des de la Mancomunitat Penedès-Garraf s’informa que en tot moment es vetllarà pel compliment dels serveis mínims, mentre s’està a l’espera de l’evolució de les negociacions entre el comitè d’empresa i la direcció de FCC. La Mancomunitat insta als veïns que segueixin els canals de comunicació i les xarxes socials dels seus respectius ajuntaments per conèixer en tot moment l’evolució del servei als seus municipis.
Els municipis afectats per la convocatòria són Avinyonet del Penedès, Castellet i la Gornal, Castellví de la Marca, el Pla del Penedès, Font-rubí, la Granada del Penedès, les Cabanyes, Olesa de Bonesvalls, Pacs del Penedès, Pontons, Puigdàlber, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Martí Sarroca, Santa Fe del Penedès, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Torrelles de Foix, Vilafranca del Penedès i Vilobí del Penedès a l’Alt Penedès, i Canyelles, Cubelles, Olivella i Sant Pere de Ribes a la comarca del Garraf.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: