Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca volen portar castells de 8 aquest diumenge a Martorell

La colla també ha explicat altres actes que es faran properament. Un d’ells és el certamen literari de temàtica castellera en el marc de Sant Jordi.

A les portes de Sant Jordi, els Castellers de Vilafranca han presentat alguns dels actes socials així com diades que veurem en els propers dies i setmanes. En ple inici de temporada, els Verds actuen aquest diumenge a Martorell juntament amb els Castellers d’Esparraguera i els Matussers de Molins de Rei. Segons explica el cap de colla, Sisco Benet, l’objectiu més immediat és fer castells de 8 a Martorell i, tot i ser complicat, no descarten poder fer algun castell de 9 per Fires de Maig.

La colla també ha explicat altres actes que es faran properament. Un d’ells és el certamen literari de temàtica castellera en el marc de Sant Jordi. Segons ha explicat el president, Carles Mata, les obres han de ser en llengua catalana i compta amb 2 categories: infantil per edats compreses entre els 8 i els 14 anys i general per a persones a partir de 15 anys. En aquesta darrera es contemplen les modalitats de prosa i poesia. El termini de presentació de les obres és de l’1 de maig al 30 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: