Dijous, 30 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El vilafranquí Biel Santamaría, campió d’Espanya de bàsquet amb la Selecció Catalana mini

El vilafranquí Biel Santamaría, campió d’Espanya de bàsquet amb la Selecció Catalana mini

A la final, la selecció catalana s’imposava a la d’Andalusia per 79 a 96, després de completar un gran campionat

(A l’esquerra de la foto, Biel Santamaría, celebra el títol amb l’Ethan, company de selecció i de club)

Fa uns dies, la localitat andalusa de San Fernando, a Cadis, acollia el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques en les categories mini, infantil i cadet. En l’apartat mini, la Selecció Catalana es proclamava campiona d’Espanya al superar el combinat andalús per 79 a 96.

L’equip mini, que va mostrar un gran nivell al llarg de tota la competició, comptava en les seves files amb el jugador vilafranquí Biel Santamaría (12 anys), format a les categories inferiors del Casal, i des de fa uns mesos, reclutat pel Joventut del Badalona, una de les millors pedreres del bàsquet europeu.

D’altra banda, també destaca la quarta posició aconseguida per la selecció catalana cadet, amb el també vilafranquí, Marc López (15 anys), durant la disputa del mateix campionat, en categoria, a Huelva. En aquest cas, Catalunya sortia derrotada contra Andalusia per 73 a 47 a les semifinals del campionat. López milita al cadet A del FC Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: