Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El porter del Patí Vilafranca, David Arellano, anuncia que es retira a final de temporada

Als seus 37 anys i després de tota una vida sobre les pistes, David Arellano penjarà els patins a final d’aquesta present temporada

El porter del Digittècnic Vilafranca, campió de la CERS amb el Vilanova i ex de Calafell, Porto Santo i Valongo, ho anunciava dimarts en una emotiva roda de premsa en què va exposar els motius que l’han portat a prendre aquesta decisió. Ara la família passa a un primer pla.

Arellano també va agrair el suport dels seus companys, presents a l’acte.

Juntament amb ells, ara, el veterà porter, un dels puntals de l’equip, amb prop de 140 titularitats al Patí, tindrà l’oportunitat d’arrodonir aquest final amb un ascens, sumat al títol de la Copa Princesa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: