Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca enfronta la Copa Princesa amb la il·lusió de celebrar un títol a casa

La Copa Princesa serà oferta íntegrament, i en directe, per Penedès TV

Aquest dissabte a partir de 2/4 de 6 de la tarda Arenys i Alpicat inauguraran la Copa de la Princesa 2022 amb la disputa de la primera de les dues semifinals. Tot seguit, a les 20h, el Patí Vilafranca debutarà com a amfitrió de la competició amb la semifinal contra el Mataró.

Una competició il·lusionant pels vilafranquins, que comptaran amb l’al·licient de jugar a casa. L’equip arriba a la disputa del torneig amb bones sensacions, després de guanyar en el darrer partit de lliga a la pista del Rivas, centrat, alhora, en la lluita per l’ascens.

Mateixa història pels altres tres equips, amb l’Alpicat com un dels rivals per l’ascens del Patí. D’altra banda, l’Arenys té l’ascens pràcticament assegurat i el Mataró encara té moltes opcions de fer-se amb la segona posició del grup nord.

En aquesta competició, tot canvia, i l’únic objectiu és aixecar el trofeu un cop acabi la final, prevista per diumenge, a les 16:05h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: