Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CTT Vilafranca lluita per pujar a la Divisió d’Honor un any després del darrer ascens

Ara mateix el club milita a la Primera Divisió, tercera màxima categoria nacional, i encara té opcions de pujar a la Divisió d’Honor, la segona màxima categoria del tennis taula a Espanya

La temporada passada el Club Tennis Taula Vilafranca aconseguia l’ascens a la tercera màxima categoria estatal d’aquest esport: la Primera Divisió. Els gran resultats d’aquest curs els van portar a lluitar per la primera posició del seu grup, on van finalitzar segons. En aquestes darreres setmanes el club es centra en superar el playoff previ a la fase d’ascens a la Divisió d’Honor, segona màxima categoria nacional.

Els vilafranquins han comprovat la gran exigència i la major capacitat competitiva i econòmica d’altres clubs durant el seu debut a Primera. Des de l’entitat comenten que cada vegada són més les persones que els acompanyen en els partits, però segueixen convidant a coneixer un esport dinàmic i molt entretingut per l’espectador.

Després de superar l’equip canari del Teneguia, ara, el CTT Vilafranca està disputant una altra eliminatoria dels playoffs contra el Termosolar Borges Blanques. Aquest dissabte es disputarà la tornada, en què els vilafranquins hauran de remuntar la derrota per 2-4 de l’anada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: