Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El camp de l’Espirall, escenari del primer Torneig de Futbol Inclusiu Base Marc Bartra

El torneig és una mostra de la capacitat integradora i de cohesió d’un esport com el futbol

El camp de futbol municipal de l’Espirall acollia aquest diumenge la primera edició del Torneig de Futbol Inclusiu Marc Bartra. Un torneig, organitzat pel Club de Futbol Base Marc Bartra i l’Ajuntament de Vilafranca, i que va comptar amb la participació de l’equip amfitrió, el Marc Bartra Inclusive, i els equips inclusius del Reus, el Sabadell i l’Igualada.

El futbol inclusiu és una modalitat en què tothom hi té cabuda. Els equips estan formats per nois i noies amb diversitat funcional, sensorial o trastorns neurocognitius, i jugadors i jugadores de la categoria alevina de cada club.

Són partits de futbol 8, on els gols no sumen, s’incentiva la companyonia i que la pilota passi per tots els jugadors en la construcció de les jugades. La diversió prima per sobre del resultat i, sobretot, es fomenta la convivència en la diversitat i el respecte mutu.

La jornada, enmig d’un ambient festiu i familiar, va demostrar una vegada més que el futbol pot arribar a ser molt més que un simple joc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: