Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Oliveirense i Reus són els rivals del Noia a la Golden Cup

La Golden Cup comptarà amb la presència dels 12 millors equips d’hoquei patins d’Europa i tindrà lloc a La Corunya de l’11 al 17 d’abril

El Noia Freixenet ja coneix els seus rivals per la Golden Cup 50 Aniversario Deportivo Liceo, el torneig substitutiu de l’Eurolliga d’hoquei patins i que tindrà lloc a la Corunya entre els dies 11 i 17 del proper mes d’abril. Oliveirense i Reus han quedat enquadrats al grup D, juntament amb el conjunt de Sant Sadurní.

La competició consta d’un total de 4 grups, que han quedat conformats de la següent manera: el grup A l’integren Caldes, Porto i Benfica. Al grup B, un altre equip català: el Barça, que se les veurà amb l’Sporting de Portugal, campió de les dues últimes edicions, i el Saint-Omer francès. El Liceo competirà al grup C amb el Barcelos i el Forte dei Marmi italià, amb els penedesencs Marc Gual i Pedro Gil. Finalment, al ja citat grup D, Noia, Oliveirense i Reus.

Durant tota la setmana santa, els 12 millors equips d’Europa es veuran les cares a la Corunya, al Palacio de los Deportes de Riazor. A la conclusió de la fase de grups, que es disputarà de dilluns 11 a dimecres 13 d’abril, passaran a quarts de final els dos primers classificats de cada grup. Els quarts de final es disputaran divendres 15, les semifinals dissabte 16 i la final, està prevista pel diumenge 17 d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: