Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La marxa 7 Cims 2022 es marca l’objectiu d’arribar als 800 participants

Les inscripcions estan obertes fins el proper 20 d’abril i només es poden formalitzar online, al web del Centre Excursionista del Penedès

Enguany la marxa dels 7 cims, organitzada pel Centre Excursionista del Penedès, arriba a la seva 18a edició i ho fa amb la vista posada en seguir creixent. Després de dos anys complicats, especialment el 2020, en què la marxa es va haver de suspendre, la organització s’ha marcat l’objectiu d’arribar als 800 inscrits. Serà el proper diumenge, 1 de maig.

Pel que fa a les inscripcions, obertes el passat 7 de març, ara mateix ja s’aproximen a les 500, i es podran seguir formalitzant fins el 20 d’abril, o fins que s’arribi al límit de 800, només a través de la web del centre excursionista.

El recorregut d’aquest 2022, tindrà un total de 59,2 km i un desnivell acumulat de 4824m. Durant la jornada els participants trepitjaran set dels cims més destacats i alts del Penedès històric, amb algun que voreja els 1.000 metres d’altitud. Set cims, com el Clapí Vell, Puig de l’Àliga, el Montmell, el Montagut, Puig Formigosa, Puig Castellar i Puig de les Agulles, repartits per quatre comarques, i passant per 7 municipis, amb sortida i arribada a Torrelles de Foix.

La 7 Cims, una prova no competitiva de resistència individual, puntuable pel Circuit Català de Caminades de Resistència, inclosa en el calendari oficial de la FEEC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: