Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots aplicaran una quota de soci per als membres actius de la colla

Els Xicots de Vilafranca han celebrat l’assemblea general ordinària durant la qual es va aprovar l’aplicació d’una quota de soci per als membres actius de la colla.

L’aplicació d’una quota de socis per als membres actius de la colla permetrà definir els castellers i castellers que tindran veu i vot a partir de la propera assemblea general. La proposta va ser acceptada amb 42 vots a favor, cap vot en contra, i 1 única abstenció. La colla té previst un calendari per aquesta temporada amb més de 25 actuacions. També s’ha previst un homenatge al fundador de la colla, Lluís Hill, traspassat en plena pandèmia i que està previst pel diumenge 10 d’abril. Els Xicots volen intensificar el nivell dels assajos, per poder afrontar un bon inici de temporada, i fan una crida a tots els seus membres i persones que vulguin afegir-se al projecte, a assistir a la dinàmica ja regular d’assajos generals, els dimecres a les 21h. i els divendres a les 22h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: