Divendres, 26 d'abril de 2024

El Vilafranca suma el vuitè partit seguit sense guanyar al caure davant el San Cristóbal (1-0)

El Vilafranca suma 8 partits seguits sense guanyar i 570 minuts consecutius sense marcar gol

El FC Vilafranca ha tornat de la visita Municipal Ca n’Anglada amb derrota per 1-0 davant el San Cristóbal. Nou partit amb derrota, i ja són 8 partits seguits sense guanyar pels vilafranquins, que a més sumen 570 minuts sense marcar un gol.

Moltes baixes al Vilafranca, on repetia, per exemple, a la porteria, Xavi Mañes, que va completar una convincent actuació igual que fa 8 dies contra la Pobla.

A la primera part Sergi Escofet ho provava per partida doble des de fora l’àrea. També Alex Poves, pels locals. Un Poves que més tard donaria els tres punts al seu equip. Per tancar la primera meitat, Mañes treia amb els punys una potent rematada d’Oscar Sierra.

Al segon temps Mario Domingo posava l’ai al cor dels visitants amb un precís llençament de falta. Novament un atent Xavi Mañes responia a un potent xut de David Toro. El golejador Alex Poves ho seguia intentant des de llarg distància; també Dani Massot posava a prova el porter local.

I al minut 70, Poves es va endur el premi, culminant amb èxit una accidentada jugada a la contra, per fer l’1-0 amb el qual s’arribaria al final del partit. També amb accidentada celebració.

Al final, festa grossa pel San Cristóbal, que amb a la derrota de l’Olot davant l’Ascó, es situa colíder de la categoria. El Vilafranca, desè, a 11 punts del playoff.