Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca es carrega d’optimisme per trencar la mala ratxa davant la Grama

El Vilafranca rep la visita de la Grama al Municipal, aquest dissabte, a partir de les 17h

El FC Vilafranca rep la visita de la Grama al Municipal aquest dissabte a les 5 de la tarda. Un partit molt important pels vilafranquins, que una setmana més intentaran posar fi a una ratxa de partits sense guanyar que s’ha anat allargant amb el pas de les setmanes. Amb la derrota contra el San Cristóbal, 8 partits seguits sense guanyar. I el que és pitjor, 6 partits consecutius sense veure porteria.

Pel que fa al rival, la Grama és un equip que en els darrers temps ha aconseguit guanyar davant equips com Sant Andreu o Peralada. En el que portem de 2022, ha sumat 17 dels 30 punts disputats. Ara mateix, 8è classificat, amb 37 unitats, la setmana passada trencava una ratxa de dues derrotes seguides, guanyant a casa contra el Castelldefels.

El conjunt penedesenc arriba al partit 10è classificat amb 30 punts, a 11 del playoff. El Vilafranca – Grama serà dissabte, a les 5 de la tarda i es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: