Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

4 persones han estat detingudes per un enfrontament violent al carrer Sant Pere de Vilafranca

Aquest diumenge al migdia, a plena llum del dia i en un horari habitual de passeig, alguns veïns que circulaven pel carrer Sant Pere de Vilafranca es van trobar amb una situació preocupant.

Una baralla entre diverses persones amb objectes i una actitud molt violenta. En aquesta zona del carrer hi ha un edifici ocupat que ha provocat problemes des de fa temps però que en les darreres setmanes han anat en augment. Davant la situació generada aquest diumenge els Mossos d’Esquadra i la policia local de Vilafranca van procedir a la detenció de les persones que esgrimien armes i objectes contundents. En total 4 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: