Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Primer cap de setmana de reobertura de l’oci nocturn amb molta participació i sense incidents

Aquest divendres i dissabte nit han estat a Vilafranca molt positius per els empresaris que es dediquen a l’oci nocturn.

A la capital de l’Alt Penedès l’oferta és molt reduïda i hi havia por que tants mesos d’inactivitat els hagués passat factura, però ha estat tot el contrari. Molta gent ha volgut recuperar les sensacions d’entrar a una sala de festes i passar-s’ho bé. Divendres la sala 1876 Vilafranca situada al Casino oferia una festa Fania, amb ritmes de salsa, adreçada a a un públic més adult i va omplir, com també ho va fer dissabte amb molta gent jove.
El seu gerent, Dídac Santos, es mostrava molt content de poder tornar a obrir, amb la sorpresa de les poques restriccions, però apuntant que per prudència controlaran amb més rigor l’aforament mentre duri la pandèmia.
Ja no es necessita el passaport Covid per entrar però la mascareta a l’interior continua sent obligatòria i és potser el tema més difícil de controlar.
Un altre local d’oci nocturn del centre de Vilafranca és el Grill. Un dels seus propietaris, el Juan Antonio Arribas, es mostrava molt content de la reobertura.
Al Grill també han viscut malament els mesos de tancament, però destaquen que les ganes de recuperar experiències perdudes entre la gent jove han fet que també en aquest local s’hagi rejovenit la clientela.
Els joves assenyalen que ja era hora que s’obrissin els locals d’oci nocturn.
A Vilafranca s’ha viscut un cap de setmana intens i sense incidents. Els joves en tenien ganes.
Una de les sorpreses que s’han endut els clients amb la reobertura ha estat l’increment de preus de les entrades i també de les consumicions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: