Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olga Cabrera, campiona d’Espanya Màster en els 3.000 metres marxa

La vilafranquina també s’ha proclamat campiona d’Espanya de 20km marxa en categoria master, celebrat dissabte a Pamplona

L’atleta vilafranquina Olga Cabrera s’ha proclamat campiona d’Espanya dels 3000m marxa indoor en la categoria master. Ho va aconseguir fa un dies al Campionat d’Espanya celebrat al Velòdrom Lluís Puig de València.

Cabrera va ser la primera en creuar la meta en la la categoria F45, amb un registre de 15’01″26, que representa el Rècord dels Campionats en la categoria. El registre també la deixava a menys d’onze segons del Rècord d’Espanya F45, que també atresora ella.

Amb aquesta victòria, Cabrera sumava tretze títols entre pista coberta, aire lliure i ruta, a més de dos subcampionats i un Bronze Absolut en els 50km marxa. El 14è títol estatal arribava aquest mateix cap de setmana, amb la primera posició en el Campionat d’Espanya de 20km marxa que tenia lloc a Pamplona, aconseguint, a més, la 27a posició a nivell absolut.

A nivell internacional, la vilafranquina també atresora els dos ors del Món, les tres plates en Mundials o un or i un bronze en campionats d’Europa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: