Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Fundació Pro-Penedès continua promovent la inserció laboral de persones en risc d’exclusió

La Fundació Pro-Penedès continua promovent la inserció laboral de persones en risc d’exclusió

Al llarg del passat 2021 s’han atès més de 270 persones en risc d’exclusió, de les quals 95 finalment han pogut trobar feina en empreses del mercat ordinari de treball.

95 persones en situació de discapacitat i/o en risc d’exclusió social han pogut trobar feina durant l’any 2021, a través del programa Incorpora. Aquest programa ofereix serveis integrals d’orientació, acompanyament i suport a la inserció de les persones amb discapacitat i en risc d’exclusió social per a incrementar el seu grau d’ocupabilitat, facilitar l’adaptació social i laboral en empreses del mercat ordinari de treball.

La població atesa ha estat, de manera preferent, les persones majors de 45 anys, amb professions poc específiques, amb una escassa formació professional, aturades de llarga durada i amb difícils expectatives d’inserció laboral; juntament amb el col·lectiu de dones amb càrregues familiars, els joves, les persones immigrants i aquelles que disposen del certificat de discapacitat. Durant l’any 2021 s’han atès un total de 155 amb discapacitat i 122 en risc d’exclusió social.

Des de la Fundació Pro-Penedès animem a totes aquelles persones amb discapacitat i/o en situació d’alta vulnerabilitat, que estiguin buscant feina, es posin en contacte amb ells per ajudar-les en el procés de recerca de feina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: