Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CaixaBank col·labora amb Pro-Penedès i Ressò per atendre a col·lectius vulnerables

S’ha fet una aportació de 21.000€ a la Fundació Pro-Penedès adreçada a persones en situació de dependència o discapacitat severa i 15.000€ a l’Associació Ressò adreçada a famílies i infants.

CaixaBank, a través de la seva Acció Social, ha canalitzat 36.000 euros de la Fundació “la Caixa” cap a dues entitats de l’Alt Penedès que treballen per millorar la situació dels col·lectius més vulnerables en la situació actual provocada pel coronavirus. Així doncs, s’ha fet una aportació de 21.000€ a la Fundació Pro-Penedès adreçada a persones en situació de dependència o discapacitat severa i 15.000€ a l’Associació Ressò adreçada a famílies i infants. Des del Rebost Solidari de l’Associació Ressò, Manel Medialdea, agraïa aquesta aportació tan necessària en uns moments en els que s’ha passat de 1200 famílies beneficiàries a 1700.
La Fundació Pro-Penedès destinarà els diners a dos projectes: el Servei Pro-Domicili i el projecte TAS, de Treball amb Suport a les Persones amb Discapacitat Severa. Ho explicava Gemma Civill.
D’aquesta manera, CaixaBank intenta mitigar els efectes econòmics del coronavirus i posa en valor l’esforç del banc i de tots els seus empleats per a estar al costat de la societat en aquests moments tan difícils.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: