Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Pro Penedès ajudarà a trobar feina als usuaris de Càritas i el Rebost Solidari

L’objectiu és oferir la possibilitat de tenir una ocupació ja sigui laboral o formativa a les persones que s’acostin a Càritas o Ressò per a fer servir els seus serveis.

Aquest dilluns la Fundació Pro Penedès va signar un conveni de col·laboració amb Càritas i l’Associació Ressò. Un conveni mitjançant el qual vol ajudar les persones usuàries d’ambdues entitats a empoderar-se i trobar un sortida sociolaboral. Així l’objectiu, segons explica la directora de Pro Penedès Gemma Sivill, és oferir la possibilitat de tenir una ocupació ja sigui laboral o formativa a les persones que s’acostin a Càritas o Ressò per a fer servir els seus serveis.

Des de Càritas Diocesana de Sant Feliu, el seu president Ramon Carbonell agraïa aquesta col·laboració tan necessària en els temps que corren i explicava que els serviria per ampliar la xarxa de possibilitats a oferir a les persones en situació d’exclusió i vulnerabilitat social i econòmica.
El president de l’Associació Ressò, Manuel Medialdea, posava l’accent en la importància de que aquestes persones vulnerables recuperin l’hàbit de treballar.

La Fundació Pro Penedès també oferirà eines per a formar digitalment als usuaris i usuàries. El cost d’aquesta col·laboració l’assumirà Pro Penedès amb una subvenció de La Caixa.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: