Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca reprenen l’activitat castellera

Com ja és habitual, els assaigs de dimecres tindran lloc a Cal Figarot a partir de les 20h, i els assaigs de divendres se celebraran a partir de les 21:30h.

Els Castellers de Vilafranca donaran el tret de sortida a la temporada castellera avui dimecres en el primer assaig general a Cal Figarot. Els verds començaran amb dos assaigs setmanals; un els dimecres i l’altre els divendres.

Com ja és habitual, els assaigs de dimecres tindran lloc a Cal Figarot a partir de les 20h, i els assaigs de divendres se celebraran a partir de les 21:30h. Després de Setmana Santa, els verds incorporaran un tercer dia d’assaig que tindrà lloc els dilluns.

A més, els Castellers de Vilafranca han preparat un calendari casteller del tot habitual, amb la primera actuació el proper diumenge 6 de març, i a on esperen tornar a viure les grans diades del calendari casteller.

L’objectiu dels Castellers de Vilafranca per aquesta temporada és tornar-se a situar al capdavant del panorama casteller. A més, els de Cal Figarot volen recuperar les grans construccions castelleres després de la parada obligatòria de l’activitat a causa de la pandèmia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: