Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca arrenquen aquesta setmana els assajos

Ho fan desprès d’una assemblea plàcida on hi van assistir més de 145 membres de la colla.

El cap de colla, Sisco Benet, assenyala que, desprès de l’assemblea, aquest dimecres es dona el tret de sortida dels assaigs dels Castellers de Vilafranca.

L’assemblea es va celebrar dissabte de manera presencial a Cal Figarot i va començar amb l’informe del president, Carles Mata, fent un repàs de la gestió i les activitats que la colla va desenvolupar l’any passat. També va indicar que la colla treballa per mantenir i augmentar l’activitat castellera i social al llarg del 2022.
Mata fa, malgrat tot, un balanç positiu per la recuperació de l’activitat castellera al final de la temporada.

El cap de colla, Sisco Benet, creu que la temporada del 2022 tornarà a la normalitat en relació a la convocatòria d’actuacions i diades, però caldrà veure amb quin nivell. Apunta que serà difícil veure castells de gamma extra.

Els assajos dels Verds comencen encara amb control de test i mascareta, tot i que la tendència en les properes setmanes serà la d’acostar-se cap a la normalitat.
Respecte a l’assemblea, un cop finalitzades les presentacions, els socis i sòcies de la colla van avalar per unanimitat tant la gestió i els comptes del 2021, com el pressupost pel 2022. A més, també es va aprovar amb un 75,5% dels vots la modificació dels estatuts en relació amb l’escut, que s’actualitzarà amb la imatge gràfica de la colla que els verds utilitzen des de l’any 2017.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: