Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Polígon de Sant Pere Molanta, Àrea de Promoció Econòmica Urbana de referència a la comarca

Una Àrea de Promoció Econòmica Urbana és una zona geogràfica delimitada on el teixit comercial urbà i l’administració local treballen, de manera conjunta, per promoure i dinamitzar aquesta zona.

L’Ajuntament d’Olèrdola, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’Associació de Propietaris, amb el suport de la Direcció General d’Indústria de la Generalitat, estan impulsant una àrea de promoció econòmica urbana (APEU) al Polígon Industrial de Sant Pere Molanta.

Una Àrea de Promoció Econòmica Urbana és una zona geogràfica delimitada on el teixit comercial urbà i l’administració local treballen, de manera conjunta, per promoure i dinamitzar aquesta zona. A través de la creació d’una entitat publicoprivada que s’encarrega de la gestió d’aquesta àrea, ambdues parts porten a terme un pla d’acció que té per objectiu la dinamització comercial i econòmica d’aquesta zona. L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, confirmava que la Generalitat havia atorgat una subvenció de 15.000€ per elaborar el pla d’actuació i promoure la creació de l’entitat jurídica que ha de gestionar l’APEU.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: