Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El patrimoni de l’aigua i el turisme del vi centren una nova tertúlia organitzada per el CEPvi

Aquesta tertúlia és la segona d’un cicle dedicat a l’aigua que s’ha celebrat a l’Escola d’Enoturisme.

L’aigua com a reclam per a l’enoturisme ha estat un dels temes del debat conduït per la paisatgista i presidenta del Centre d’Estudis del Paisatge Vitivinícola, Soazig Darnay, aquest dimarts a l’Escola d’Enoturisme.

La presentació anava a càrrec de l’arquitecta Rosa Escala sota el títol ‘L’aigua a l’origen del patrimoni’. Després de la presentació, la taula rodona es va centrar en les experiències concretes de l’hotel rural El Molí Blanc, l’Agrupació per a la Protecció del Medi Ambient del Garraf, el celler Raventós i Blanc i el desenvolupament del projecte del Camí del Riu.

Soazig Darnay explicava que totes aquestes experiències tenen en comú que posen en valor el patrimoni relacionat amb l’aigua.

L’objectiu de les tertúlies intercongressuals del CEPvi és analitzar i buscar solucions per als problemes reals dels professionals que treballen estretament vinculats al paisatge i la indústria vitivinícola.

Aquesta tertúlia és la segona d’un cicle dedicat a l’aigua que s’ha celebrat a l’Escola d’Enoturisme. La regidora d’Educació Xell Montserrat destaca que conèixer el paisatge i el patrimoni és clau per a valorar-lo.

Les conclusions d’aquesta tertúlia, juntament amb les de la tertúlia sobre ‘L’aigua com a font de riquesa paisatgística’ que va tenir lloc el passat mes de novembre, es recolliran al Congrés d’Art i Paisatge que el CEPvi organitza els dies 31 de març i 1 d’abril a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: