Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca tanca el mes de febrer amb un empat (0-0) davant la Pobla de Mafumet

L’equip segueix sense conèixer la victòria en el que portem d’any 2022. Diumenge, partit al camp del San Cristóbal

El Vilafranca encetarà el mes de març sense victòries en el que portem de 2022. Aquest dissabte, l’equip empatava a 0 davant la Pobla de Mafumet. El Vilafranca ho va tenir a tocar en un partit que va acabar amb l’expulsió d’Ivan Moreno i Eric Via.

Un Vilafranca mermat per les baixes i que seguia sense poder comptar amb Oribe, tampoc Fran Illescas, Isaac Puig ni Toni Casamayor. Debutava a la porteria en partit oficial Xavi Mañes, qui va completar una bona actuació sota pals.

A la primera meitat, poques ocasions i clar protagonisme del porter local. Xavi Mañes es mostrava atent per refusar un xut de Fidel Rey, i també al final de la primera part, atent en la sortida per posar fi a una ràpida contra de la Pobla. Les més perilloses pel Vilafranca van ser de Pasqui, que ho provava de cap, i Acedo amb un dels seus xuts llunyans, que marxava a còrner.

Més moguda va ser la segona meitat. Al 13 de la segona Acedo sorprenia amb un potent xut des de la frontal, que el porter enviava a còrner. Fidel també des de la llarga distància posava a prova a Xavi, que aturava en dos temps.

Al 65 Eric Via ataca per la banda i la posa a l’àrea, Arjona la deixa passar i el porter tapa el xut de Sergi Escofet dins l’àrea petita. Era la més clara del partit.

I a la sortida del còrner, contra de la Pobla, Eric Via atura amb falta la contra de la Pobla, i al ser el darrer home, veia la vermella directa. També va acabar expulsat Ivan Moreno, que veia la vermella al minut 76.

Amb aquest empat, el Vilafranca suma ja 7 partits seguits sense guanyar, i es queda en desena posició, a 11 punts de la zona de playoff. El proper diumenge, a les 12 del migdia, partit al camp del San Cristóbal, segon classificat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: