Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cineclub Vilafranca està estudiant la possibilitat de gestionar la sala Kubrick

El president de Cineclub de Vilafranca, Jaume Felipe, ha presentat la Travessa dels Òscar 2022.

L’acte comptava amb la participació de Maria Olivella, en representació dels iniciadors de la iniciativa que va començar el 1996 de la mà dels cinemes Bogart i Kubrick de Vilafranca. En els darrers anys Cineclub s’encarregava de l’organització junt amb el Cinema Kubrick, i tot i que el Kubrick va tancar l’any passat la Maria Olivella es manté en l’organització. En el transcurs de la roda de premsa Felipe ha explicat que el Cineclub està treballant per aconseguir reobrir la sala Kubrick. Assenyala que s’està treballant per aconseguir garantir la sostenibilitat del projecte i que està ben encaminat.
La Maria Olivella destaca la tasca que està fent el Cineclub i anima a les persones que s’estimen el món del cinema a anar a les sales.
La Travessa dels Òscar vol fomentar la implicació del públic al cinema mitjançant el sorteig de diversos premis entre les persones que encertin les pel·lícules guanyadores de les 7 categories dels Òscar. El concurs és gratuït. S’hi pot participar online des de la pàgina web del Cineclub o bé omplint les butlletes físiques que es poden trobar a la Sala Zazie del Casal. De fet es destaca la prioritat per les butlletes físiques.

Hi ha un total de 18 col·laboradors que aporten els premis. La gala dels Òscar es celebrarà el dia 27 de març a Los Angeles. Si cap dels participants encerta les set categories el sorteig es fa entre els qui hagin encertat sis categories.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: