Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘Una taula en l’horitzó’ guanya l’avantprojecte per a la biblioteca i arxiu municipal de Gelida

‘Una taula en l’horitzó’ guanya l’avantprojecte per a la biblioteca i arxiu municipal de Gelida

La proposta, presentada per l’equip d’arquitectura Aybar Mateos SLP i Borrell Jover SLP, i ha resultat guanyadora del concurs de projectes d’equipaments i espai públic 2021 convocat per la Diputació.

Aquest nou equipament, impulsat per l’Ajuntament de Gelida a causa que l’actual sala de lectura i les dependències de l’arxiu són insuficients per donar cobertura de servei així com adaptar-se a la gran diversitat de necessitats informatives i culturals de la població, ocuparà el solar situat entre els carrers Àngel Guimerà i camí Vell de l’Estació. Aquest espai presenta un fort desnivell en sentit transversal i la seva posició elevada fa que tingui magnífiques vistes a la muntanya de Montserrat i a la plana del Penedès. La proposta aprofita el desnivell del solar per fer un edifici que situa la seva coberta a la cota del carrer Àngel Guimerà, i que actua com a plaça i mirador. Aquest nou espai públic permet diversitat d’usos, dona accés a la biblioteca i resol els problemes d’accessibilitat amb el seu entorn.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: