Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Las masies de turisme rural del Penedès estan preocupades per les festes il·legals

Aquesta nit de reis el cas s’ha produït en una masia de Vilobí, però a finals d’agost també ho van patir a Mas Pigot a Castellet i la Gornal.

Aquesta passada nit de Reis hi ha hagut una festa clandestina amb 200 persones en una masia de l’Alt Penedès. La reserva teòricament era per una família però s’hi van concentrar centenars de persones i uns 70 vehicles. Els assistents a la festa van pagar 150€ i hi havia un servei de seguretat inclòs. L’endemà els propietaris van trobar l’interior de la casa destrossat i ple de brutícia. Els propietaris de la casa volen denunciar els llogaters, però sospiten que la documentació de la reserva podria ser falsa.

La Carme Navarro, de Mas Pigot explica la seva experiència. Va ser a finals d’agost.

A banda de les hores de feina per la neteja cal afegir també el disgust per les destrosses i les dificultats per trobar als responsables. La Carme assenyala que s’hi estan trobant masies força aïllades i sobretot degut a les restriccions de la Covid, amb els locals d’oci nocturn tancats.

També des de l’Associació de Masies Rurals del Penedès han mostrat la preocupació per casos com aquest i ho vinculen al tancament de l’oci nocturn.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: