Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Sànchez ha agraït els anys de dedicació i suport als Músics per la Llibertat

Un cop a la setmana i a la plaça de la Vila es continuen reunint els Músics per la Llibertat reclamant ara el retorn dels polítics del procés que es troben a l’estranger.

Aquest divendres el secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Sànchez, que va passar 3 anys i vuit mesos a la presó de Soto del Real, va venir a Vilafranca per agrair personalment el suport i l’escalf dels músics i també la seva persistència i solidaritat. Divendres coincidia en el dia que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya dictava la sentència obligant a l’escola catalana a fer un 25% de les classes en castellà i Sànchez considera que Catalunya torna a patir un maltracte sistemàtic del govern espanyol en recursos, inversions i reconeixement de la realitat cultural i lingüística.
El qui havia estat president de l’ANC estava acompanyat a la plaça per el president d’Òmnium a l’Alt Penedès, Jordi Parellada. L’acte va comptar com sempre amb tres peces musicals. Començant pel Cant dels Ocells, seguida de l’Estaca de Lluís Llach i acabant amb l’himne dels Segadors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: