Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja s’han donat a conèixer els guanyadors de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort 2022

Aquest passat divendres es lliuraven a la casa de cultura Mas Catarro els premis de la Mostra Artística 2022 en un acte restringit a les persones premiades i acompanyants.

La festa comptava amb les actuacions de Roger Subirana, el grup la Musiqueta, Clara Bonfill i Tip Toe.
L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa Imma Ferret que destaca la satisfacció pels resultats de la mostra d’enguany.
La lectura dels premiats anava a càrrec de la regidora de cultura Esther Marmaneu i l’alcaldessa lliurava els premis, començant per l’apartat de la mostra artística infantil. Tot seguit va ser el torn de l’apartat adult i juvenil. L’Ona Maiquez va guanyar en els apartats juvenils de pintura i dibuix.
I Rebeca Puértolas va rebre també dos primers premis de ceràmica i escultura. Puértolas destaca la implicació dels Monjos en el món de la cultura.
En l’apartat de pintura el 1r premi va ser per a Juan Manuel Torres. En dibuix va guanyar Manuel Viceo. En ceràmica Idaira Sanchez va guanyar en l’apartat juvenil. En la modalitat de fotografia obtenia el primer premi Juan Carrión i Martí Esteve guanyava el premi juvenil . En il·lustració gràfica guanyava Rocio Acedo. Els premis especials van ser per a Pere Esteban, Ruben Hiruelo, Jose Miguel Resina, Mònica Puig, Mònica López i Oriol Cuscó. Les guanyadores de la mostra infantil van ser Lucia Barrou, Paula Pacífico, Marc Espin i Martina Benedicto. El certamen, que es pot visitar fins divendres vinent, acull 158 dibuixos a la mostra infantil i 92 participants amb 155 obres a la mostra general, de les modalitats de pintura, dibuix, ceràmica, escultura, fotografia i il·lustració digital.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: