Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’han donat a conèixer els guanyadors de la 39a Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort

Aquest passat divendres es lliuraven a la casa de cultura Mas Catarro els premis de la Mostra Artística 2023

Es tracta d’una mostra d’art amateur, en les modalitats de dibuix, pintura, ceràmica, escultura, fotografia i il·lustració digital, amb una categoria per a joves de 12 a 18 anys en les modalitats de dibuix, pintura, ceràmica, fotografia i il·lustració digital.

L’acte d’entrega de premis comptava amb la Col·laboració de TIP TOE Studio Dance, la cantant local Irina Vallejo i Trankis.

L’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, apuntava el fet de no haver aturat el certamen en els darrers anys, tot i la pandèmia.

La regidora de cultura, Esther Marmaneu, destacava que la Mostra Artística va més enllà de l’entrega de premis i l’exposició, sinó d’apropar l’art a la ciutadania en totes les seves formes.

En l’apartat d’escultura, el primer premi va ser per a Rebeca Puertolas, en il·luistració digital guanyava Rocio Acedo, el primer premi de fotografia era per a Gerard Pinyol

En ceràmica guanyava Kerstin Hintz, en dibuix Ernest Descalç i en la modalitat de pintura Gustavo Muñoz.

Els premiats de la mostra artística especials, votats per l’alumnat de l’escola arrels, Samaranch i INS el Foix van ser Felipe Ruiz, Patricia Serrano, Damir Usieto, Gertrudis Sánchez, Isabel Ramonet i Joan Querol dels Monjos.

Els primers premis de la Mostra artística infantil van ser per a Eder Moliner, Roc Rentero, Laia Obono i Ares Máiquez.

Un total de 133 artistes es van presentar a la Mostra artística, i la guanyadora del segon premi en il·lustració digital va ser Cristina Gallardo, que destacava que se celebrés una entrega de premis dedicada a artistes amateurs.

Dins de cada categoria, a més, es premien a joves, en la categoria de pintura, el premi juvenil ha estat per a la Marina Alpuente dels Monjos.

L’exposició, que compta amb 232 obres, restarà oberta fins aquest divendres 3 de febrer, avui dilluns, de 18 a 21 h, i de dimarts a divendres, de 15 a 21 h,

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: