Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort celebra el seu 40è aniversari

Com cada mes de gener arriba la Mostra Artística de Sant Raimon de Penyafort a Santa Margarida i els Monjos, que enguany arriba al seu 40è aniversari.

Amb la inauguració d’una exposició a la Casa de Cultura Mas Catarro s’ha donat el tret de sortida a una àmplia programació d’activitats culturals omplirà l’oferta del municipi de la mà de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos. Tot per potenciar el talent local, comarcal i interncaional en les categories de dibuix, pintura, ceràmica, escultura, fotografia i il·lustració digital.

Al llarg de les tres setmanes es faran diferents actes, sobretot adreçats al públic infantil i familiar i tal com comentava la regidora de cultura el dia 21 al migdia serà el moment de celebrar els 40 anys d’existència de la Mostra amb un vermut i música a la casa de cultura Mas Catarro.

Per la seva part l’alcaldessa del municipi es remet als orígens de la mostra que cada cop ha anat creixent més fins arribar a dia d’avui, que ofereix tres setmanes d’activitat frenètica cultural gratuïta obert a tots els públics.

L’acte de presentació del cicle i de l’exposició ha comptat amb la col·laboració de l’Escola de Dansa Assumpta Trens, Tip Toe Dance Studio i la coral infantil El Flabiol. Amb tot, l’exposició restarà oberta fins al 2 de febrer en els horaris especifocats a la web municipal i l’entrega de premis de les diferents categories es durà a terme el divendres 26 de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: