Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En els darrers dies han mort 6 persones més als hospitals de l’Alt Penedès i Garraf per Covid

D’altra banda es manté estable la xifra d’ingressats per la pandèmia en relació als darrers dies.

Aquesta és la lectura que es pot fer de l’informe de seguiment que ha publicat avui, dilluns, el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf. A l’Hospital de Vilafranca ha mort una persona més, respecte de l’informe del dijous passat, i la xifra total des de l’inici de la pandèmia és de 105 persones mortes per covid. Als hospitals del Garraf han mort 5 persones més, respecte de l’informe anterior, i la xifra total de víctimes mortals des de l’inici de la crisi sanitària és de 229 persones.
En relació als ingressos hospitalaris es recullen unes xifres similars a les del dijous passat. A Vilafranca hi ha ara 23 persones ingressades, dues menys que en l’informe del dijous, i al Garraf hi ha una persona menys, amb 47 ingressats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: