Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El primer concert de l’any del festival Musicveu amb l’Orquestra Orthemis ha canviat de data

Inicialment el concert d’any nou estava programat per aquest proper diumenge, 9 de gener, però els organitzadors del Festival han anunciat un canvi de data.

Finalment serà el diumenge 6 de febrer a les set de la tarda a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca. Es tracta d’un concert d’any nou amb valsos i polques de Straus protagonitzat per l’Orquestra de Cambra de l’Empordà en nou format i denominació. Orthemis és una formació de 13 músics de corda i el seu director, Diego Miguel-Urzanqui. Amb més de 30 anys de trajectòria i més de 3.500 concerts a països dels 5 continents, l’Orquestra de Cambra de l’Empordà es va convertir el 2019 en cooperativa, promovent el model d’autogestió.

El festival MusicVeu aplega 11 grups i músics d’estils i posicionaments ben variats amb ànim de promoure la cultura musical en directe. Com totes les edicions anteriors, Musicveu destina part de la seva recaptació obtinguda a projectes solidaris. En aquesta 8a edició serà en benefici del Programa Junts per l’Alzheimer i altres demències de l’Associació TIÁM i l’Associació Llambrusca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: