Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca enceta la segona volta de l’OKLliga Plata en el cap de setmana de la 10K

En l’hoquei patins els vilafranquins visiten el SHUM aquest dissabte a les 20h (en directe per Ràdio Vilafranca) i diumenge torn per la 10K. El FC Vilafranca no jugarà fins dimecres

Un cap de setmana més, l’esport es torna a posar en marxa a la comarca. Serà un cap de setmana amb clar protagonisme de la 10K a Vilafranca. Una cursa que torna dos anys després i que tindrà lloc aquest proper diumenge. Tot a punt per un esdeveniment que encara ha hagut de fer canvis de darrera hora, com la suspensió de la mini 10k.

D’altra banda, l’hoquei patins serà novament protagonista principal, amb un nou partit del Patí Vilafranca. Aquest dissabte a les 8 del vespre els de Toni Porta enceten la segona volta del campionat visitant la pista del SHUM. Superat l’equador de la temporada sense perdre cap partit, l’objectiu és seguir sumant.

Un cap de setmana esportiu sense partit del FC Vilafranca, que no tornarà a jugar fins el proper dimecres 2 de febrer, recuperant el partit ajornat contra el Vilassar. I també, especial atenció al Casal de la Segona Catalana. Ara mateix, els de Xavi Villanueva, líders després de guanyar dos partits en un cap de setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: