Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí ja s’entrena amb la vista posada en el SHUM i l’objectiu de mantenir els bons resultats

Dimarts al vespre, l’equip de Toni Porta realitzava el primer entrenament de la setmana, pensant ja en el primer partit de la segona volta, dissabte a la pista del SHUM

Amb l’empat a 1 a la pista del Taradell, el Patí Vilafranca va posar fi a una primera volta per emmarcar, sense perdre ni un sol partit dels 11 disputats. Només 3 empats, la resta tot victòries.

8 partits guanyats, i cap perdut, un registre immaculat que deixa els vilafranquins en la primera posició de la lliga, amb 6 punts d’avantatge sobre el segon classificat i els permet encarar la segona volta amb bon gust de boca.

Sense dubte, un primer tram de temporada històric, que segurament prendrà més valor amb el pas del temps. Això sí, ara caldrà refermar les bones sensacions de la primera meitat de temporada i intentar allargar-les fins el final.

El Patí Vilafranca serà un dels 4 equips que disputarà una nova edició de la Copa Princesa, en què els dos primers classificats de cada grup de l’OKLliga Plata lluitaran pel títol. Serà el proper 9 i 10 d’abril.

Dissabte serà torn pel Maçanet. Segon desplaçament consecutiu pel Patí, ara entrant de ple en la segona volta de la lliga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: