Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença a reduir-se el nombre d’ingressos hospitalaris per Covid a l’Alt Penedès i Garraf

També, malauradament, s’ha incrementat la llista de víctimes mortals per coronavirus en els darrers quatre dies.

L’informe de seguiment de la pandèmia que ha emès aquest dijous el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès apunta una baixada d’ingressos. A l’Hospital de Vilafranca hi ha ara 25 persones ingressades, que són 4 menys que en l’informe del dilluns. Als hospitals del Garraf hi ha 48 persones ingressades, 16 menys que en l’informe anterior. Respecte a les víctimes mortals els hospitals de les dues comarques han registrat un increment. A Vilafranca han mort en els darrers dies dues persones i ja són 104 les víctimes mortals des de l’inici de la pandèmia. Als hospitals del Garraf hi ha 6 morts més i s’arriba a les 224 víctimes des del març del 2020.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: