Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CCOO organitza una assemblea de pensionistes per abordar la revaloració de les pensions

L’assemblea tenia lloc aquest dijous al matí a la seu del sindicat a Vilafranca organitzada per la Federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO al Baix Llobregat, l’Alt Penedès, l’Anoia i el Garraf.

El tema principal de la trobada era la revaloració de les pensions. La llei de pensions ha estat reformada i implica una nova fórmula de revaloració vinculada a la inflació. La llei anterior només permetia apujar-les un 0’25% i ara l’increment serà en funció de l’IPC mitjà. A més, aquest principi d’any, hi ha una paga extraordinària d’endarreriments del 2021 pel manteniment del poder adquisitiu.
El representant de la Federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO al Garraf Christian Jousseaume explicava que ara hi haurà més recursos per fer front a les pensions.

A banda de les pensions, durant l’assemblea es van tractar altres temes d’actualitat com la reforma laboral, la pobresa energètica o la bretxa digital, un problema que preocupa especialment el col·lectiu.

Ho explica la secretària general de la Federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO al Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf Joana Solsona.

Des de la Federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO animen a les persones jubilades a participar en les activitats que organitzen i aportar idees per defensar els seus drets.

L’assemblea a Vilafranca és una de les trobades que està organitzant la Federació en diversos punts del territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: