Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca viu un 28 de desembre sense cursa de Sant Silvestre, suspesa per segon any

Des de la comissió organitzadora asseguren la celebració de la cursa en els propers mesos, tan bon punt millori la situació pandèmica

A pocs dies de la seva celebració, la comissió organitzadora de la cursa va anunciar l’ajornament de la 6a edició de la Sant Silvestre vilafranquina, que hauria de celebrar-se avui mateix, dia 28 de desembre.

Es un panorama complicat. L’any passat, la organització ja es va veure obligada a cancel·lar la cursa, enmig d’un context de pandèmia que feia impossible la celebració. Enguany tot semblava diferent, però la darrera onada de contagis i l’enduriment de les restriccions a les portes de Nadal, la van fer saltar pels aires.

A diferència de l’any passat, la idea es celebrar la cursa el més aviat possible en una nova data, no necessàriament lligada a les festivitats nadalenques. Abans de la suspensió, comptaven amb 130 inscrits, amb la previsió d’arribar als 200. Tot estava a punt.

Cal recordar que la darrera edició d’aquesta cursa es va celebrar l’any 2019, amb un circuit situat pels carrers del barri de la Girada. Enguany l’organització havia previst un circuit nou, amb superfícies mixtes, combinant asfalt i terra.

Si la situació sanitària ho permet, no hauríem de trigar gaire en conèixer la nova data per la Sant Silvestre Vilafranquina. Això sí, els barrets i la resta de complements nadalencs hauran d’esperar per una altra ocasió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: