Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca es manté en la franja més alta de risc de rebrot de Covid-19

Les dades de Vacunacovid van fluctuant de forma contínua a mesura que se n’hi introdueixen de noves arran, per exemple, del nombre de proves efectuades, tant tests d’antígens com PCR.

Segons les dades recollides al portal del departament de Salut, Dadescovid, Vilafranca ha estat en alguns moments d’aquests dies la ciutat catalana amb un índex de risc de rebrot més elevat. Tot i així, aquestes xifres van fluctuant de forma contínua a mesura que s’hi introdueixen noves dades arran, per exemple, del nombre de proves efectuades, tant tests d’antígens com PCR.

Aquest dimarts al migdia, la capital de l’Alt Penedès es mantenia en la franja més alta de risc de rebrot amb 3.423 punts. 17 ciutats catalanes estan per sobre dels 3.000 punts, mentre que n’hi ha dues, Sant Cugat del Vallès i Sant Just Desvern que estan per sobre dels 4.000.

En un context generalitzat d’escalada de les infeccions i d’augment de la pressió assistencial als Centres d’Atenció Primària, el Departament de Salut recomana a les persones que han donat positiu de Covid-19 per test d’antígens que no vagin al seu CAP si no tenen símptomes o en tenen de lleus, com ara mal de cap o febrícula. Salut recorda que les persones amb Covid, si no tenen complicacions, han d’aïllar-se 10 dies al domicili sense dirigir-se al CAP a fer-se una altra prova.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: