Dilluns, 27 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
35.500 persones han utilitzat els espais de l’Escorxador al llarg de 2022

35.500 persones han utilitzat els espais de l’Escorxador al llarg de 2022

L’any passat l’Escorxador va acollir gairebé 2.700 activitats.

La majoria han estat reunions, tallers, assaigs i conferències realitzades sobretot per entitats sense afany de lucre i que han representat un 83% d’ús. Amb un 16% els espais de l’Escorxador s’han utilitzat per part dels diferents departaments de l’Ajuntament i de manera molt residual, un 1%, per part d’entitats amb afany de lucre.

El nombre de persones que ha passat per l’equipament ha estat gairebé de 35.500, amb una mitjana de 150 persones diàries. Aquesta xifra, superior a l’any 2017 però encara distant dels anys prepandèmia, quan es va registrar una assistència de rècord de 64.848 persones l’any 2019, demostra que es comencen a recuperar les dinàmiques anteriors al 2020.

Pel que fa als mesos de més demanda dels espais, destaquen els mesos de maig i d’octubre, amb més de 4.000 assistents cadascun, si bé ha estat força regular durant tot l’any amb un còmput global d’hores utilitzades de 6.058 hores. Els mesos d’agost i desembre són els que hi ha menys utilització amb motiu dels períodes de vacances.

El regidor de Cultura, Ricard Rafecas, ha recordat que l’Escorxador «és un equipament obert a totes les entitats i a tota la ciutadania de Vilafranca».

Per fer reserves, tan sols cal adreçar-s’hi presencialment, per correu electrònic o per telèfon al 93 890 04 59.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: