Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’ajorna la jornada de vaga prevista a Affinity Petcare

S’ajorna la jornada de vaga prevista a Affinity Petcare

CCOO i el comitè d’Affinity Petcare insten l’empresa a negociar en base a la proposta mediadora del Tribunal Laboral de Catalunya.

El comitè d’empresa d’Affinity Petcare (Santa Margarida i els Monjos) insta la direcció de la companyia a asseure’s a negociar sobre la base de la proposta mediadora plantejada aquest dilluns pel Tribunal Laboral de Catalunya. L’objectiu és «intentar arribar a un acord en matèria salarial que permeti donar sortida al conflicte actual i que la plantilla recuperi el poder adquisitiu que ha perdut en els darrers anys».

Segons un comunicat de CCOO, en una mostra «de bona voluntat per afavorir les negociacions», el comitè d’empresa ha decidit ajornar la vaga prevista per demà dimecres, a l’espera d’un gest per part de la direcció d’Affinity Petcare que permeti avançar cap a un acord que sigui d’aplicació per al conjunt de la plantilla.

El comunicat continua afirmant que si l’empresa «no s’avé a negociar, el comitè convocarà un nou calendari de mobilitzacions per a les properes setmanes».

En aquest escenari, CCOO d’Indústria exigeix a la direcció d’Affinity Petcare que faci també un exercici de responsabilitat i s’assegui a negociar amb el comitè.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: