Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC engega la campanya ‘Fem Vilafranca, Fem Vida’ per promoure el consum en el comerç local

L’objectiu és incentivar el consum als establiments locals posant en valor el profit que la ciutat té si es compra i es consumeix a la vila.

A les portes de Nadal, el grup municipal d’ERC a Vilafranca ha presentat una campanya enfocada als comerços locals i a la ciutadania sota el lema ‘Fem Vilafranca, Fem Vida’ amb l’objectiu d’incentivar el consum als establiments locals posant en valor el profit que la ciutat té si es compra i es consumeix a la vila. Ho explica la regidora, Gemma Urgell.

La campanya té dues vessants: una enfocada a la ciutadania, amb una imatge i cartell dissenyat per Àngels Pinyol i Carla Elias que busca valoritzar el comerç local i la seva vinculació amb Vilafranca. I una altra dirigida als comerciants, amb una visita dels regidors d’ERC als establiments per recollir iniciatives i propostes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: