Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pessebre vivent parlat de Les Gunyoles ha tornat amb relleu generacional i altres novetats

El pessebre vivent parlat de Les Gunyoles ha tornat a oferir les seves representacions després de l’aturada per la pandèmia.

Tot i que s’han hagut de tenir en compte les darreres restriccions per contenir la propagació del coronavirus, aquest cap de setmana s’han pogut celebrar les representacions del Pessebre vivent parlat de Les Gunyoles. De fet, la primera representació tenia lloc el passat 19 de desembre i aquest cap de setmana, coincidint amb les festivitats de Nadal i Sant Esteve, es feien més passis.

Un dels integrants de la comissió del pessebre, el Pere Ferret, explica que hi havia moltes ganes de recuperar la tradició i comenta que feia uns dos mesos que s’estaven preparant intensament.

El pessebre de Les Gunyoles ha tornat amb novetats destacades, com un relleu generacional en molts dels papers o la figura d’un narrador.

Per a totes les persones que participen en aquesta activitat tradicional, amb 44 edicions al darrere, la recuperació del pessebre vivent parlat després d’haver-lo hagut de descartar l’any passat ha estat molt emocionant.

La Júlia Cuscó interpreta la Mare de Déu aquest any.

Les properes representacions tindran lloc els dies 1, 2 i 9 de gener, de les sis de la tarda a dos quarts de vuit del vespre.

Les entrades es poden adquirir prèviament a través d’internet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: