Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Red Eléctrica desplaçarà les torres de les Gunyoles els propers dies

Després d’anys de reclamacions, ara s’ha calendaritzat el desmuntatge d’una de les torres més conflictives i que tenien més incidència paisatgística sobre el municipi

L’alcalde d’Avinyonet, Cèsar Herraiz, ha explicat que va mantenir ahir una reunió amb Red Eléctrica Española en la qual es va acordar els timings del desplaçament de les torres de la serra de les Gunyoles.

Dins de les feines que ja s’estan fent per desplaçar la línia d’alta tensió de la serra de les Gunyoles i reduir el nombre de torres, finalment, Red Eléctrica ha confirmat que la setmana vinent desmantellarà la històrica torre sense cablejat que hi ha sobre el quadre del blat del pesebre i que es va instal·lar a finals dels anys seixanta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: