Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna el Black Friday amb una bona resposta de la clientela i amb compres de Nadal anticipades

Paral·lelament a les ofertes que es podien trobar als comerços de Vilafranca, dissabte tenia lloc una altra iniciativa per dinamitzar els mercats. La plaça de l’Oli acollia els Tastets al Mercat.

Aquest passat cap de setmana els comerços han viscut una nova edició del Black Friday i ho han fet amb un balanç positiu. Per exemple, a la botiga d’electrodomèstics Milar Morató estan molt satisfets de les vendes del cap de setmana. Ho explica la seva gerent, Roser Morató.

Malgrat quedar gairebé un mes per Nadal, la gent aprofita el Black Friday per comprar alguns regals. Ho explica la Montserrat Ràfols de la botiga Besolí.
El Black Friday va començar, anys enrere, amb un divendres de descomptes i amb el temps s’ha allargat a tot un cap de setmana. Roser Morató.

Paral·lelament a les ofertes que es podien trobar als comerços de Vilafranca, dissabte durant diverses hores tenia lloc una altra iniciativa per dinamitzar els mercats. La plaça de l’Oli acollia els Tastets al Mercat que es van estrenar ja el darrer mes amb la fira de l’Invisible. Els Tastets es van completar amb activitats pensades per a celebrar el Black Friday com concerts, djs i una activitat de Contacontes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: